1xbet

1xbet

У случају 1кбет, кладионичар нуди секцију посебно развијену за ову врсту играча. У ствари, то је део где се састанци свакодневно ажурирају. Сваког дана утакмице на које се можете кладити уживо су разни спортови. Најдраже – барем у Италији – природно остају фудбалске утакмице.

Иако могућност клађења уживо недостаје прилика да се прате игре уживо. 1xbet Баш као и ливе клађење, чак и ливе стреаминг је постао све популарнији последњих година. Неки кладионице, штавише, нуде не само могућност онлине клађења. Они такође нуде могућност да гледате састанке уживо са екрана вашег рачунара или паметног телефона. Неки иду даље: нуде стреаминг чак и на својим мобилним апликацијама, што омогућава играчима да своје игре дословно схвате “увијек у џеповима”. Неке, заиста. 1кбет, нажалост, још није међу њима. Секција уживо је велика црвена тачка за кладионицу. Елемент који се свакако треба окарактерисати и имплементирати што је прије могуће, само да би програмски распоред који је предложен корисницима још потпунији.

1кбет мобилна апликација

Као и сваки самоуверени кладионичар (или сајт), чак и 1кбет не заборавља своје кориснике који користе платформу углавном са мобилног телефона. С једне стране, кладионица нуди одговарајући веб сајт, који се може прилагодити екрану било ког преносног уређаја. С друге стране, има двоструку апликацију која задовољава и најзахтевније играче. Тематски смо развили тему 1кбет Апп, али ћемо покушати да укратко сажмемо најважније теме.

Апликација 1кбет је згодна, једноставна за преузимање за иОС (АппСторе) и Андроид (директно са 1кбет веб сајта). Врста навигације је тренутна, секције су јасно структуриране. Дизајн и боје подсјећају на десктоп верзију сајта, стварајући тако континуитет између двије реалности.

Као и за десктоп верзију, лако је приступити подручју за пријаву или регистрацију, на ваш рачун и на подручја за клађење на главним лигама.
Методе депозита

1кбет нуди заиста изненађујућу разноликост начина плаћања и повлачења средстава са вашег рачуна. Као што знамо, нису сви кладионичари понудили иста средства за депоновање и онда повлачење новца са свог рачуна. 1кбет није изузетак.

Да бисте уплатили средства на свој рачун, трансакцијом чији је тренутни резултат доступан, можете користити ВИСА, МастерЦард, Постепаи или Маестро картицу. За све је минимални лимит депозита 10 еура, а максимални лимит 1000.

Међу препаид картицама се умјесто тога узимају ПаисафеЦард и ХиПаи, чији се увјети не разликују од већ споменутих картица. Предност плаћања овим картицама је чињеница да ће, захваљујући уплати помоћу расположивог кода, трансакција имати своју сигурност и флуидност.

Плаћања која се прихватају преко е-новчаника укључују ПаиПал, Скрилл и Нетеллер. Што се тиче физичких картица, чак иу овом случају трансакција је тренутна, а постављене максималне и минималне границе се не разликују.

За банковни трансфер, ипак прихваћен, треба узети у обзир вријеме трансакције, која у неким случајевима може потрајати до 7 радних дана. Зато 1кбет нуди профитабилну опцију. Слањем копије фактуре, заједно са идентификационим документом и уплаћеним износом, депозит ће бити ослобођен у року од 24 сата. Е-маил на који се упућује је: инфо@1кбет.ит.