A rendőrség 106 állítást kap a labdarúgó Betclic klubok szexuális bántalmazásáról

A nagyvárosi rendőrök 106 különálló állítást vizsgálnak a londoni labdarúgó klubok történelmi szexuális bántalmazásáról.

Nagy-Britannia legnagyobb rendőri szervei azt állították, hogy az állítások 32 londoni klubban vagy csapatban voltak, köztük négy a Premier League-ben.

Két bajnokságot tettek a bajnoksági klubok ellen, három ellen a klubok ellen a Ligákban egy és kettő és 21 másik klub, köztük nem-bajnoki vagy nem szakmai vagy Betclic amatőr csapatok, a Met mondta.

A Scotland Yard frissítése majdnem négy héttel azután, hogy Andy Woodward egykori Crewe védője lemondott az anonimitás jogáról, hogy elmondja a Guardiannak, hogy szexuális bántalmazás áldozata.

DCS Ivan Balhatchet, a Met szexuális bűncselekményéről, kizsákmányolásáról és gyermekbántalmazásáról szóló parancsáról azt mondta: „A Met minden vádat komolyan vesz, és a szakemberek a hozzájuk továbbított információkon keresztül fognak dolgozni.

„ Az ajánlások száma, megváltozik az információ és az állítások.A tisztek tovább folytatják a bejelentett információk használatát. ”

A Met megtagadta a klubok nevét, illetve az egyes klubokra vonatkozó állítások számát.

A múlt héten a rendőrség vezetői megerősítettek, hogy a potenciális gyanúsítottakat a gyermekkori szexuális bántalmazás gyanúja miatt azonosították.

Miután Woodward kijelentette, a korábbi Crewe Steve Walters játékos azt állította, hogy visszaéltek, még a Guardiannal folytatott interjúban is.Más játékosok, köztük Paul Stewart és David White, akkor jöttek elő a Guardian és más médiák felé. hat évig börtönöztek 2002-ben számos támadás miatt 24 év alatt.Huszonegy rendőri szerv indított vizsgálatokat az állításokban.

Eközben a skót labdarúgó-szövetség független felülvizsgálatot jelentett be a gyermeken belüli szexuális visszaélésről szóló állításokban.

Egy nyilatkozatban késő kedden délután megjelent, az SFA szerint a skót labdarúgás „biztonságos és élvezetes környezet volt a gyermekek számára”, de hozzátette, hogy „kezdeti lépéseket tesz egy független felülvizsgálat megfelelő terjedelmének és feladatainak Betclic online fogadási meghatározásához”.

„Elengedhetetlen, hogy a szükséges időt és útmutatást biztosítsuk annak érdekében, hogy ez a felülvizsgálat kiegészítse a Scotland Scotland munkáját, és a jelenleg és a skót labdarúgásban történelmileg alkalmazott folyamatokra és eljárásokra összpontosít,” mondta az SFA.

A skót rendőrség jelenleg vizsgálja a Skóciában futó labdarúgó klubokban előforduló történelmi szexuális visszaélésekre vonatkozó állításokat.

A Partick Thistle 1992-ben elismerte az egyik alkalmazottjukat a visszaélésekkel szemben.Ez a munkavállaló is dolgozott a Motherwell-nél, aki saját vizsgálatot folytat.

Egykori kelta, hiberniai és Falkirk ifjúsági edzője felszámolásra került szerdán a gyermek szexuális bűncselekmény miatt Észak-Írországban, és őrizetbe vették. Az SFA vezérigazgatója, Stewart Regan elmondta: „A rendőrség Skócia megerősítette, hogy a gyermeki szexuális bántalmazás a labdarúgásban jelentkező vizsgálati hatóság.