Ausztrália hazatér, mivel Pakisztán csak rövid az izgalmas finálé az első teszthez

Ausztrália 39 napos győzelmet szenvedett Pakisztán felett a Gabba-n, ahol a turisták komoly ijesztést adtak Steve Smithnek. Pakisztánnak nem volt reménye annak, hogy világrekordot hajtanak végre, amikor Smith a vacsorán a harmadik napon bejelentette, hogy 490-es célt tűzött ki.

Az egyik fogadási iroda 600-1 felvételként szerepelett pont a Brisbane-i rózsaszín golyóversenyen, ahol Ausztrália nem vesztette el a tesztet 1988 óta. A kifutott Smith véget ért a pakisztáni második bajnokságának 450-nél, és a meccs, a kapitány, aki hétfőn befogadta, volt az egyik legforgalmasabb napja karrierje.

„Elveszett az összes köröm” – mondta Smith a mérkőzés utáni szertartáson, hozzátéve, hogy nem bánja, hogy nem hajtja végre a további lépéseket. – Néhány krikett játék volt…kicsit túl közel volt a kedvelésemhez. ”Ausztrália v Pakisztán: az első teszt, az ötödik nap – ahogyan ez történt. 2003-ban 418-7-es, és a legmagasabb teszt-futószalagot még mindig megalapozták, ameddig Asad Shafiq százados a gyűrődésen volt. Shafiq és Yasir Shah a hétfő nyitvatartási óráját minimálisan megdöbbentették, meghosszabbították az italok elleni küzdelmet egy élő fogadás olyan pontra, ahol Pakisztánnak szüksége van 41 futásra. és a Shafiq meccsének 137.-es vége. A baloldali golyó kényelmetlen hosszúságban készített egy labdát, amit Shafiq elhajtott David Warnernek. .. az Asadnak a wicketje megmutatta Starcy osztályát – mondta Smith.Shafiq egyetértett abban, hogy zseniális szállítás. – Nem vártam el – mondta. „Majdnem 490-et üldözünk, és a farok miatt, a farok nagyon jól volt.”

Nem volt késő csavar. Shah vadul megcsúszott a következő kézbesítésén, aztán Smith elfutott, miután megbotlott a gyűrődéséből, és egy labdát szúrta a csúszkás kordonhoz. Smith, aki vasárnap 72-nél Shafiqot dobta, hétfőn tartotta vissza a mezőt a jól megalapozott batsmanra.

A korábbi Anglia kapitánya, Michael Vaughan, sok kérdésben megkérdőjelezte a döntést, nevetségessé téve Smith taktikáját. Shafiq örömmel fogadta az egyszerű kislemezeket, és a Shah kényelmetlen volt a Starc és Josh Hazlewood megnyitó varázslata során. read more

A láb-fonó aztán szerencséje volt.Jackson Bird második felénél szállított, de a második csúszás hiánya azt jelentette, hogy a kötélre szállt, majd majdnem elkapta a Starc bowlingját.

Hazlewood rövid időn belül megszakította a partnerséget csak a Shah számára, hogy sikeresen felülvizsgálja az lbw elbocsátását. A labda-nyomkövetési visszajátszások megerősítették, hogy a labda vitorlázott a tuskókon, Richard Illingworth bíró pedig sokan érezték a nyomást drámai befejezésben. Melbourne-ben és Sydney-ben. A legmagasabb negyedik bajnokságot vizsgálták, és a legmagasabb negyedik bajnokságot is fogadási bónuszok megjelenték egy Gabba-tesztben. „Mindenki hisz most. Mindenki megmutatta, hogy„ Pakisztán kapitány Misbah-ul-Haq mondta.