Cinci pe fundul fanilor 1xbet și în golurile adversarului. Zidane a apreciat după premieră

Cel mai bun debut decât cel din Zidane la avut pe Manuel Fleitas ultimul la Real Madrid. El a câștigat 7: 1 împotriva lui Betis Sevilla în 1959, dar propriile sale goluri au fost de asemenea ajutate de propriul său gol. Cu toate acestea, primul meci excelent nu înseamnă nimic. Fleitas nu a mai fost pe bancă timp de un an și nu a câștigat un singur trofeu cu echipa. “Sunt încântat să fiu antrenor Real Madrid, 1xbet pariuri dar nu eram nervos înainte de primul meci. A fost o zi lungă, obositoare, dar acum mă bucur că am reușit meciul împotriva lui Deportivo La Coruña. Am demonstrat performanțe bune și am obținut un rezultat bun,1xbet dar suntem doar la începutul călătoriei noastre “, a spus Zidane. Majoritatea jocului se uita de la linia laterală. Jacketul se dezbraca, se umple cu pantaloni de pantaloni. Zidane nu arăta emoții.Chiar și după primul gol care la dat lui Karim Benzema un stil elegant. Introducere în echipa de la Madrid nu a reușit, dar din minutul al cincisprezecelea a crescut doar scorul. De trei ori Gareth Bale, de două ori Karim Benzema. Iar starul Cristiano Ronaldo nu a făcut șanse mari.

“Îi îndemn pe jucători să înceapă rapid pe minge. Mă descurcam foarte bine sâmbătă noaptea, dar, bineînțeles, avem multe de îmbunătățit. Oricum, sunt încântat de ceea ce am făcut timp de trei sau patru zile. Acum trebuie să continuăm munca cinstită “, a spus Zidane. Real 1xbet Madrid a fost eficient în apărarea ofensivă și solidă. Exact asta a planificat Zidane. Ideea lui este că jucătorii au cea mai mare presiune asupra adversarului după ce au pierdut mingea.Și când vor primi balonul, intră într-un atac rapid. Un fotbal jucat de o echipă de la Madrid, în spatele lui Carl Ancelotti, pe care Zidane îl făcuse ca asistent. Rafael Benítez, al cărui elefant francez a înlocuit în săptămână, a pus mai mult 1xbet pe defensivă și fotbalul a otrăvit câteva stele. Ce schimbare! Bale a fost sâmbătă seara cel mai bun de pe teren, Ronaldo a lucrat pentru întreaga echipă, a câștigat lauda Isco…În câteva zile nu se poate schimba totul, dar jucătorii ca ei au fost infometati, mai agresiv, mai motivat.

„Sunt mulțumit de performanța fiecărui 1xbet jucător pe care la luat. Bale a marcat trei goluri, ceea ce nu este ușor pentru Deportivo. Chiar din partea laterală, performanța lui Ronald părea să încerce să înscrie cu orice preț. Am multe de lăudat atât pe James, cât și pe James, care l-au înlocuit…Serios, sunt mulțumit de toată lumea care a lovit jocul “, a spus Zidane. Schimbarea de pe bancă a fost o încântare pentru 1xbet fani. Ei au salutat cu entuziasm fostul campion mondial, campioana europeană, câștigătorul Ligii Campionilor și titularul mingii de aur pentru 1998. În mâinile unui banner, pe gât, eșarfe cu portrete Zidane și purtând tricouri cu cinci pe spate. Cu acest număr a venit mijlocașul legendar din Real Madrid. Deci ar putea să înceapă diferit decât victoria cu cinci zero? Oricum, o privire în istorie arată că chiar 1xbet și un început minunat nu trebuie să se încheie cu un final fericit.