Eoin Morgan: Anglia cricket izlandi pillanata ihlette radikális változást

Morgan mind az ír hátterét, mind a személyi preferenciát a rögbi nézése miatt nem vette maga elé a mérkőzésen, de legalább némi tapasztalattal rendelkezik egy csapatban a bonyolult verseny bukásának romjairól való újjáépítésben, Anglia jelenlegi 50- mint a 2015-es világbajnokságtól.

Azóta Morgan oldala, a Trevor Bayliss vezetőedzője alatt lenyűgözte, hogy egyes vállalkozó cricket ötvözve az eredményeket is felemelkedett egy olyan érzés, hogy maguk a játékosok élvezik az utazást; a korai jelek, mernek azt mondani, a jövő nyáron bátorítják a Bajnokok Trophy-ját a hazai talajon.

“Úgy gondolom, hogy egy új módszerrel és egy új játékoscsoporttal megyünk” – válaszolta a 29 éves, udvariasan, amikor megkérdezték, hogy a válogatottja visszanyerte az izlandi pillanatát. “Az elmúlt 12 hónapban tapasztalt tanulási tapasztalat olyan jelentős volt, hogy majdnem teljesen más a csapat.”

A dél-londoni megvilágított, megvilágosodott találkozás lehetőséget nyújt az újraindított csoport számára hogy egy második otthoni sorozatot nyerjen meg Sportingbet support online nyolcban – egy olyan statisztika, amely sokat köszön a korábbi rezsim dithering-nek – 1-0-ig ül a két játékkal, miután a vasárnapi veszteség Bristolban megakadályozta a 249-es üldözést egy harmadik lenyűgöző teljesítmény után a kaszinóktól.

Fűvel Az ovális pályán és a nedves körülmények között az előrejelzők Morgan hajlott felé egy változatlan csapat és a visszatartás a seamer Chris Jordan a XI előtt off-spinner, Moeen Ali, miközben elismerte, hogy az öt ember elleni támadást kényszerítette arra, hogy ezzel a sorozattal zsongajuljon, ami a mindent megrongálódott Ben Stokes sérülésének eredménye, élesítette a tudatot a területen.

másrészt, eddig nagyrészt frusztrálták, w ith a vasárnapi eső és egy 10 wicket győzelem Edgbastonban a pénteken, mielőtt a trent-híd megkötéses megnyitószerkezetében a gyökerestől kezdve megtagadta a Joe Root, Morgan és Jonny Bairstow középső rendjét.

p> A Bairstow természetesen a szakembereként játszik, természetesen a kapitánnyal, amikor elmagyarázza, hogy legalább egy napi krikettben Jos Buttler jobbnak számít a tuskák mögött. “Jos sokkal több egynapos krikettet játszott, mint Jonny.Először is elővette őt előtte, megtartotta a helyét az oldalán, és világszínvonalú “- mondta Morgan. Ha Anglia most egy csípős szakaszban van, Sri Lanka megpróbál maradni pozitív szellemben a túra végéig, amely eddig, legalábbis az angol talajon, tétlenül ment.Miután elvesztette a 2-0-es tesztsorozatot, mindkét bemelegítő meccs után a Nottinghamben a múlt héten lezajlott mérkőzés, amikor Liam Plunkett drámai egyenes utolsó labda hatja azt jelentette, hogy a zsákmányok megosztottak, olyan közel van ahhoz, mint a turisták a két győzelem egy rövid, írországi látogatás során biztosított.

Ilyen körülmények között a tapasztalt játékos, például Upul Tharanga a No7-es pálcikába járva kíváncsi volt, nem utolsósorban azért, mert 161 -hander 185 sapka jött, mint egy nyitó, ahol szerzett 13 egynapos száz alatt egy 11 éves nemzetközi karrier, egy több, mint Marcus Trescothick rekordszámát egy angol. A nő ODI: Tammy Beaumont robbanás Anglia túl Pakisztán elért Read more Annak ellenére, hogy Anglia ellenére átlagban 56, a legmagasabb ellen Sportingbet live support minden nemzet ellen, Tharanga azt mondja, hogy örömmel végzi el ezt a nagyrészt ismeretlen szerepet, 53 ponttal, és 40 utolsó két inningjében, amelyek jó alkalmazkodóképességet mutatnak a korban 31.Az ok azt állítja, hogy a menedzsment létfontosságú élményt kíván nyújtani a Kusal Perera és Danushka Gunathilaka fiatalabb megnyitó párjának, valamint Kusal Mendisnak a No3-ban. A trió mindeddig nem tudott tűzbe engedni, azonban Anglia labdái következetesen felvetették őket olcsóbban, hogy elhagyják a kapitányt, Angelo Mathews-t és helyettesét, Dinesh Chandimal-ot, újjáépítési munkával. Míg a páros három oldalról négy legmagasabb partnerségre támaszkodott, egyikük sem próbálkozik még egy nagy pontszámmal, és valódi platformot állít fel későn inning támadásra, mint például az átváltozott nyitó.

“Azért jöttem a sorozat egy napjára, és szerintem a csapat nagyon jó formában van” – mondta Tharanga. “De a játékosok 40 vagy 50 évre készülnek, és 240-250-260-at kapunk, így az öt legjobb játékosnak nagy pontszámot kell kapnia.Ezek a helyek jónak bizonyultak. Még mindig két ODI van hátra és várakozással tekintünk a játékok megnyerésére és a sorozat megnyerésére. Mindenki várakozással és 200% -kal próbálkozik. “Anglia (lehetséges): Alex Hales, Jason Roy, Joe Root, Eoin Morgan (c), Jonny Bairstow, Jos Buttler (wk), Chris Woakes, David Willey, Chris Jordan, Liam Plunkett , Adil Rashid