Karvina i Liberec utakmica odgođena je Bet365 zbog slavenske epidemije

Subotnji 8. krug prve lige između Karvine i Libereca odgođen je zbog epidemije u gostujućoj ekipi. Naredio je Regionalnu higijensku postaju, koja je odlučila da će momčad biti u karanteni barem do ponedjeljka i ne bi trebala trenirati. Novi pojam još nije određen. Informirani o ravnatelja liga nogometnog saveza Tomáš Barta, a zatim je potvrđeno od Bet365 strane Sjeverne Češka kluba.

Liberec mori veliku bolnicu, a prošlog tjedna četrnaestom tim Tabele i uznemiri gripe i crijevna gripa. Slovan je već propustio neke igrače u ponedjeljak u Slaviji, gdje je podlegao 0: 1. “To je virusna zarazna bolest.Mislim da je karantena je u ovom slučaju, kako bi se spriječilo širenje na druge igrače i realizacije momčad „ citirani web Slovan klub liječnik Ladislav dzana. ” Odgađanje igra u karvina je vjerojatno jedino moguće rješenje. Ne bi li mi koji igraju danas su među 12 osoba iz kadra „, rekao je trener Henry Trpišovský koga gripe, kao i ostali članovi tima su također Bet365 pogođeni.

Epidemija u momčadi za Liberec komplikacija i jer je već sljedeći četvrtak igrati kod kuće drugoj utakmici osnovne skupine Europske lige protiv PAOK Solun početkom Sjeverna Bohemia vezan u Azerbajdžanu za Karabakh 2: 2. i to je moguće da virus najbolja sportska kladionica bolesti zaraženo samo u dalekom okolici

Imamo nekoliko bacila od našeg povratka iz Azerbajdžana.To je izgubio par momaka pred Slavijom i došla druga ovaj tjedan „ rekao Trpišovský. ” Neka prije nekih 12 godina, doživio sam nešto slično kad sam trenirao mlade. Ali na ovoj razini to je prvi put. Tijelo tima ostalo je u kabini. Štoviše, čak i danas, na treningu potpisao drugi koji nisu dobri „, , rekao je trener.

Osim dugotrajnog bolesna kapetan Lukas Pokorny, Peter Sevcik i Andrew Machuca u posljednjih nekoliko dana, ranjavanje i Milan Baros, Vladimir Coufal i Radim Breite. Izvan igre su također Andrew Pink, Daniel Bartl, oba vratari Martin Dubravka Václav glatka i Bet365 problematična su i Zdenek Folprecht Vojtěch Hadaščok ili Milan Nitra.

Slovan će biti u karanteni barem do ponedjeljka u popodnevnim satima.Bilo tada biti u mogućnosti trenirati i pripremati se za četvrtak Europske lige utakmicu, odaberite liječnički pregled i odluku regionalne Bet365 zdravstvene službenik.