Unibet Magyar

Unibet MagyarAz Unibet egy világszínvonalú online bukméker, amelynek története gazdag. 1997-ben alapította Anders Ström, egy svéd, aki akkoriban csak 27 éves volt és nagy álom volt, de az akkori valóság nem támogatta. 1996-ban mindössze 15 online szerencsejáték-oldal volt, ami érthető, mert nagyon kevesen voltak hozzáféréssel a számítógéphez és az internethez. Az 1997-es év az online szerencsejáték-ipar számára termelékeny volt, és további 200 helyszínt indítottak el, az egyikük az Unibet.

De az online ügynökségek közül csak kevesen tudtak ellenállni a mai napnak, és kevésbé azok, akik világhírűek. Ki gondolta volna, hogy egyikük lenne az, amelyet Anders Ström, egy tapasztalatlan fiatalember alapít, akinek fogalma sem volt arról, hogyan lehet egy multinacionális céget működtetni.

A cég kezdetektől fogva a “Játékosok, a játékosok számára” szlogenet jelentette, amely ma is megmarad. A szabad fordításban ez azt jelenti, hogy „a játékosoktól a játékosokig”, ami azt jelenti, hogy a személyzet egykori fogadókból áll, akik jobban megérthetik egymás igényeit, és hogy ezek az igények mindig az elsőek lesznek.

Manapság több mint 1000 alkalmazott gondoskodik arról, hogy ezt a szlogenet tiszteletben tartsák, és hogy az Unibet.hu-nál regisztrált 14,1 millió játékos elégedett az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. Valószínűleg, hiszen csak 2015-ben a vállalat 354,1 millió fontot forgalmaz, és az egyik legjelentősebb a világon az online szerencsejátékok tekintetében.

Ezt könnyen észreveheti az ügynökség által az idővel elnyert díjak nagy száma. Az IGA (International Gaming Awards) keretében az Unibet alternatív link 2019-ban megkapta az év szociális felelősségvállalási díját és 2015-ben két nagyon fontos díjat: “A legjobb Unibet online fogadási ház” és “A legjobb platform” Élő fogadás “.

Szintén 2016-ban, de az év végén három díjat kapott az EGR-díjakon: “Az év üzemeltetője 2016”, “Legjobb társadalmi felelősségvállalás” és “A legjobb marketing kampány”. És ha tovább megyünk látni fogjuk, hogy minden évben ez az üzemeltető keresett valamit, ami sokat szól a kínált szolgáltatások minőségéről.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a felülvizsgálatot olvasók közül sokan valószínűleg az első fogadások az online fogadásokkal kapcsolatban, ezért szeretnénk megmutatni, hogy milyen rövid oktatóanyagot szeretne megtudni, hogy megtudja, hogyan nyithat meg egy Unibet-fiókot és hogyan kell elhelyezni az Unibet-t az interneten.

Először is meg kell említeni, hogy az Unibet.ro-nak egyszerű és intuitív felülete van, így a kezdő a problémát nélkülözheti. A jobb felső sarokban lévő “Regisztrálás” gombra kattintva átirányít egy 4 részes formára, ahol meg kell adnia személyes adatait és fiókadatait. Sok tekintetben hasonlít egy banki űrlapra, amelynek van értelme, hiszen egy olyan fiókról beszélünk, amellyel pénzeket tárol.

Ezért meg kell értenie, hogy mindenféle személyes adatra van szükség, mert az ügynökségnek meg kell ismernie ügyfeleit. A pénzmosás elkerülhető, a kiskorúak betilthatók, és a több fiókkal rendelkező személyek, akik bónuszokat akarnak visszaélni, megtalálhatók. Plusz, éves jövedelemadót kell fizetnie, így az állam azt akarja tudni, hogy ki vagy. Az Unibet regisztrációs bónusz űrlap kitöltéséhez látogasson el erre a linkre.

És ha az “Unibet első fogadás” oldalra megy, akkor lépésről lépésre internetes fogadóirodák megnézheti, hogyan lehet gyorsan megtalálni az érdeklődésre számot tartó mérkőzéseket és fogadásokat, hanem azt is, hogy hogyan kell lejátszani az egyszeri, többszörös fogadásokat a rendszerben. Az Unibet-nél a fogadási csekk is nagyon egyszerű módon történik, amelyre ebben a részben is foglalkozunk.