Harry Winks reményt ad Tottenhamnek a Bajnokok Ligája túlélésére

„A játékosok számára nagyon fontos volt a győzelem, és érzelmi volt” – mondta Pochettino az első sikert követően hét játékban. „Mindig tudja, hogy a stressz vagy az adrenalin magas, és ez megkönnyebbülés. Ez segíthet abban, hogy újra meggyőződjünk arról, hogy nyerhetünk. Annak érdekében, hogy ezt az érzést megőrizzük, nagyon Betclic kifizetés módok fontos lesz a Monaco-játékra való felkészülés során. Tottenham Hotspur 3-2 West Ham United: Premier League – amint ez történt További részletek

Ha a maradék exozancia tényező a csapat kiválasztásában a II. Stade Louis-ban, ahol Tottenham valóban három pontot igényelnek, hogy reális reményeket tartsanak a kiütési szakasz elérésében, akkor talán Harry Winks-nek meg kell állnia magát, hogy több határt tegyen.Ez volt a 20 éves akadémiai termék, amely első alkalommal indította el a Premier League játékot, aki kiegyenlítette Michail Antonio fejlécét az 51. percben, hogy meggyulladjon egy eddig szokatlan játékot, és ha az ő ünnepeinek eufóriája Monacóban illeszkedik, akkor valami biztosan elmentek jobbra.

Az egész életen át tartó álom teljesedése, a széles Betclic kifizetés hogyan szemek és az örvénylő karok nagy pillanat után ugrottak Pochettino ölelésébe. – Hogy őszinte legyek, megtaláltam, nem talált meg engem – magyarázta Pochettino sugárzó együtteséről. – De igaz, hogy sok nyomást gyakoroltam a öltözőkre a öltözőben – szeretem az ölelést.

Harry Kane két késői célját követően, és aztán, amikor a dolgok voltak, sokkal több volt. megnyugodott, volt egy kis érintés a Winks-től, ami azt sugallta, hogy az a hozzáállás szükséges, hogy rendszeresebb jelenlét legyen.

„Nagyon szeretem, hogy később jött be az irodámba, hogy köszönetet mondjak mindannyiunknak – az edzők – mondta Pochettino. „Fantasztikus show volt mindenkinek, az akadémiában dolgozó embereknek.Azt mondta nekünk, hogy ez csak a kezdet. Azt mondtam: “Gyerünk most, ez egy nagy kihívás.” Azt mondta: “Igen, most Betclic mobil bónusz keményen kell dolgoznom, és meg kell próbálnom megmutatni, hogy megérdemlik a játékot. több

„Ez a mentalitás, amit akarunk. Igaz, hogy most boldognak kell lennie, és élveznie kell a pillanatot, de tudnia kell, hogy a jövő nehéz lesz. Annak érdekében, hogy ezt a szintet tartsuk a legnehezebb dolog. Vincent Janssen lövését elmentették – anélkül, hogy Angelo Ogbonna 40 méterrel felemelte a pályát.Janssen-t Kane-partnerré választották ki, és hosszú ideig Tottenham feszülten állt, miközben a Son Heung-min végül megszerezte a hajót.

Úgy tűnt, hogy Pochettino-ból hibás számítás volt, és ez nem tűnt biztosan legyen az a napja, amikor, miután késleltette Dele Alli Janssen bevezetését, miközben egy Dimitri Payet sarokot védett, látta, hogy a csatár feleslegesen vont Winston Reidet, és engedje el, hogy Manuel Lanzini a West Ham 2-1-et felhozta.

< p> A távoli oldalt csak ritkán zavarták, amíg Kane el nem ébredt az életbe, és megérintette a Fiú kereszteződését, amit Darren Randolph csak előremozdíthatott volna, és 162 másodperc múlva megtérítheti azt, miután Havard Nordtveit a dél-koreai feldarabolt. >

Jobban megérdemelték, de ez a Slaven Bilic-nek átkozott szezonja volt, és a későbbiekben a Nordtveit for Payet bevezetője öt percig tartó játékot próbált elrejteni.

– 2-1-es voltunk, és a mi poinunk Ez egy logikus lépés, hogy egy új testet helyezzünk el – mondta egy csendesen beszélt Bilic. „[Payet] kiváló volt ma, de azt gondoltuk:„ Oké, ez a játék vége, győztünk, tartsuk. ”Én inkább jól játszanék, ahogy ma este tettünk, mint itt jöttünk a játék után, és mondjuk : „Nincsenek panaszok, sokkal jobbak voltak.” Ha így játszik, csak idő kérdése, mielőtt több szerencsét vagy több koncentrációt hoz a különbség. ”

Ezúttal a szerencse Pochettinóval volt és egy olyan mérkőzés, amely megváltoztatta volna a West Ham szezonjának arcát, ugyanaz lett volna, mint Tottenham.A Côte d’Azur-nál minden körben hugs lesz, ha ez a benyomás egy kicsit tovább tart.