Η Σπάρτη πυροβολήθηκε από τον Ποόρνι. Ο αγώνας τελείωσε σε σπασμούς, παραδέχεται

Το αγόρι βρισκόταν στο γήπεδο U Nisa πίσω από την καθαρή και άπλωσε το χέρι του, έτσι θα μπορούσε να χαστούκι με τα ινδάλματά τους στη συνέχεια Liberec φανέλα. Μετά τη μάχη του Σαββάτου με τη Σπάρτη, ο ίδιος ο αμυντικός Lukáš Pokorný έγινε ένας διάσημος ήρωας. πρώτο γκολ του πρωταθλήματος σκόραρε Σλόβαν κερδίσετε 2: 1. στο τέλος του έξτρα οδηγήσει την ομάδα ως αρχηγός

«Κερδίσαμε, έβαλα το γκολ στο περιβραχιόνιο του αρχηγού. Εκτός αυτού, κτυπήσαμε τη Σπάρτη…Αυτά τα συναισθήματα είναι καταπληκτικά για μένα, “τα κοσμήματα έλαμψαν. “Όλοι έπεσαν, τερμάτισαν τον αγώνα στις κράμπες, μόλις βγήκαμε από το γήπεδο στο γήπεδο. Δηλαδή, ο στόχος μου είναι απλά μια προσωπική μπόνους. «

Από το πρώτο γκολ στην κορυφαία κατηγορία περίμενε δεκαοκτώ αγώνες. Περίμενε μόνο σε ένα θαυμάσιο, επιθετικό αγώνα της Σπάρτης. “Έχω προγραμματίσει αυτό για περίπου ένα χρόνο και τώρα είναι τελικά έξω.Καταφέραμε σχεδόν ό, τι μπορούσε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος «, είπε ο 21-χρονών αγόρι. «Αλλά η βεβαιότητα της σωτηρίας θα έχει ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας και σκληρή δουλειά.»

Το νικητήριο γκολ στοιχημα ποδοσφαιρο nevstřelil ταπεινά το κεφάλι, όπως είναι στο αποκορύφωμά της το αναμενόμενο, αλλά το αριστερό πόδι. Αυτό συνέβη στο 64ο λεπτό του αγώνα στο κρατικό 1: 1 μετά από εκτέλεση κόρνερ Liberec. «Πέταξα σαν μπαλόνι, γι ‘αυτό αναμένεται για μένα, κάποιος τρέχει. Εξακολουθώ να πιστεύω τίποτα, τίποτα, τίποτα, γι ‘αυτό γύρισε, προσπάθησε να χτυπήσει πρώτα και κατάφερε πολύ καλά. «Κορυφαίο πρωτάθλημα του ΤΓβί γιόρτασε το σύρσιμο φανέλα πάνω από το κεφάλι του. Μεταγενέστερες κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Jilka δεν ήταν συγγνώμη δεν είναι πολλά.

Εν κατακλείδι, άλλωστε, έδειξε μεγάλη αμυντική δράση κατά των Σπαρτιατών Dočkal πυροβολισμό. «Ήταν τέτοια paskok.Πήδησα σε αυτό και δεν ξέρω καν πώς με χτύπησε. Έτσι, η τύχη μου με βοήθησε “, είπε μετριοπαθώς. Από το 78ο λεπτό ο Λίμπερετς έχει οδηγήσει ως καπετάνιος μετά από τον εναλλασσόμενο Ντέιβιντ Πάβεκε. “Δεν είμαι αναπληρωτής καπετάνιου, αλλά ο Παύλας έφυγε και κανείς δεν ήταν εκεί, έτσι βγήκε σε μένα. Όπως ένα παιδί, ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα, ονειρευόμουν κάτι σαν ένα μικρό αγόρι. ”

“Ήταν ένα πολύ ακριβό παιχνίδι!Αλλά κάποια χρήματα που δίνουν για ένα τέτοιο αποτέλεσμα πολύ χαρούμενος «, δήλωσε ο Lukas Pokorny.

Ο στόχος νίκη στη Σπάρτη ήταν για Liberec αμυντικός επίσης σημαντικό, διότι στον αγώνα φθινόπωρο στο Letna έδωσε Σπάρτη ποινή που προκαλείται χέρια του μοναδικό γκολ ο αγώνας, παρόλο που ο διαιτητής δεν μπορούσε να παίξει το πέναλτι.

“Όταν φύγαμε, είχα τρομερά συναισθήματα. Παίζοντας 0: 0, ήρθα στο γήπεδο και έκανα πέναλτι. Τώρα στοιχημα ποδοσφαιρο στοιχημα θέλω άλλα παιδιά με κάποιο τρόπο να επιστρέψει για να εξιλεωθεί γι ‘αυτό και πιστεύω ότι ίσως έκανα. «

Από την επιτυχία του πολλά υποσχόμενου κεντρικός αμυντικός ήταν περιχαρής ο προπονητής David Vavruška.Ο Lukáš Pokorný, παρά τη νεολαία του, θεωρεί τον εαυτό του τον ηγέτη της πρώτης ομάδας. “Είναι καταπληκτικό ότι υπάρχει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου από το Λίμπερετς, ένα παιδί, από εδώ για πέντε χρόνια. Πρέπει να είναι κάτι απίστευτο γι ‘αυτόν. Αυτές είναι εμπειρίες για τις οποίες έχει γίνει «, είπε, προφανώς κινήθηκε Vavruška.

Νωρίτερα Pokorny οδήγησε την ομάδα νέων και προσπάθησε να τον κρατήσει, αν και είναι δύσκολο να φέρει, θα έχετε την ευκαιρία στην Α-ομάδα. “Του είπα ότι δεν υπήρχε επιλογή ότι δεν θα το είχε κάνει. Η ζωή δεν είναι τυφλή, αυτό είναι μια ανταμοιβή ως αξιοπρεπής, εργατικός και αυτό είναι ο άνθρωπος «, δήλωσε ο Vavruška. “Θα δείτε ότι κάνει ακόμα μεγάλα πράγματα.”