Fiatalkorában megbénult, Fabio Pisacane egy Unibet hete debütált a Serie A-ban

A gyönyörű történet a múlt hétvégén azt írta az olasz Serie A. Az első 79 perc a legnagyobb verseny megnyerése magához Cagliari Atalanta (3: 0) volt szolgált védő Fabio Pisacane, aki ifjúkorában komolyan fenyegeti, hogy soha nem állni a lábukon . Már harminc éves hátvéd, mert a meccs után nem titkolta érzelem…

„Amióta volt csütörtökön vagy pénteken azt mondta, hogy én is játszani, Unibet meg kellett mindazokat a fekete pillanatok vissza az eszembe. négy hónap után én több mint abban a pillanatban gondolkodás éjjel-nappal, „ azt mondta Pisacane egy interjúban után debütált, majd könnyek Vedral szemét.

Fabio Pisacane előre egykor ígéretes karrier. amikor tizenkét éves korában megdorgálták Janow Boy-ot.Néhány évvel később azonban egy fiatal férfi hit úgynevezett Guillain-Barre-szindróma, amelyben nem tudja mozgatni minden izom a szervezetben.

„Az egyik nap arra ébredtem megbénult tetőtől talpig.Mennyire súlyos, rájöttem, csak akkor, ha én pántos egy kórházi ágyon, és a diagnózis félelmetes volt, „ emlékszik szét Unibet sportfogadás bónusz boldog harmincas években.

Pisacaneho Apa Andrea most azt állítják, hogy az orvosok azt mondták, hogy a fia soha nem focizni, de ez abban a pillanatban senki sem sokat törődött – a fő volt az élet maga Fabia, amelyek egy ideje töltött kómában van.

Annak ellenére, hogy a komplikációkat, de tehetséges fiú sikeresen sikerült újraindítani a karrier, átadta több olasz klub – nevezetesen Ravenna, cremonai, Lanciano, Lumezzane, Ancona, Ternan és Avellino.Harmadik bajnoki felmásztak a Premier League Cagliari, akinek meze múlt vasárnap debütált az első osztályban.

Fabio Pisacane egy ideig figyelem azt mondta korábban, amikor nem volt hajlandó megvesztegetni egy játékos alacsonyabb bajnokságban az összeg 50.000 euró ( amely éves bevételeinek fele volt), és ilyen FIFA labdarúgó nagykövetnek nevezték el. A jutalom volt volt a Unibet speciális képzési az olasz válogatott.

„Szeretném megköszönni mindenkinek a szüleimnek, hogy egy nő, aki támogatott engem minden nap, és a fiam, hogy ad nekem óriási előnye . ne felejtsük el, a (Cagliari edzője) Massimo Rastelliho. ez egy nagyszerű ember – egyike azoknak, akik teljesítik ígéreteiket, „ zárt Pisacane mozgott.